Biddende Moeders Nederland is een initiatief dat inmiddels ruim tien jaar bestaat. Ook in Limburg zijn inmiddels dertig groepen van biddende moeders actief. Regelmatig komen hierin (groot)moeders bij elkaar om voor hun eigen (klein)kinderen en andere kinderen te bidden. 

Als ouder heb je een grote wens: dat je kinderen gelukkig worden. Helaas groeien ze op in een wereld waarin niet alleen aangename dingen gebeuren maar waarin ook problemen voorkomen zoals ziekten, pesterijen, problemen op school, verslavingen, verbroken relaties, noem maar op.

In 1995 besloten twee Engelse grootmoeders om te gaan bidden voor hun eigen kinderen en andermans kinderen. Al snel sloten andere moeders zich bij hen aan. Zo ontstond Mothers Prayers; Biddende moeders. Op dit moment zijn er duizenden gebedsgroepjes verspreid over 90 landen. In ons bisdom zijn momenteel 37 groepen actief waar ‘biddende moeders’ regelmatig samenkomen.

Wie samen met andere moeders regelmatig in de eigen regio wil bidden voor elkaars (klein)kinderen en zich wil aansluiten bij één van deze groepen, kan vrijblijvend contact opnemen via de button onderaan deze pagina. Dat geldt ook voor mensen die zelf een nieuwe groep zouden willen opstarten of een presentatie van biddende moeders willen organiseren.